Encore une fois avec sa belle-mère et son soutien-gorge

2,130 93%

13 / 2
À propos

I love shooting my load in jer panties knowing she will ne wearing them with my cum riding against her pussy

Publié par dav_bly
il y a 5 ans
Commentaires
6
Please or to post comments
Manželkyné nohavičky boli vždy úplne mokré.Ona je Nadržaná 24hodin v kuse. Svokryné až také mokré neboli a nádherne voňali po jej nadržanej zarastenej PIČI!  Poviem vám, že ja som bol úplný blázon do tých nohavičiek.aStrasne rád mám, keď cítim vôňu PIČI,v momente striekam!!!no je alebo bola to zábava.
Répondre
Moju manželku som pár krát natočil s kamerou celú holú, alebo len v nohavičkách a aj jak si sama hoňíla Tú jej NADRŽANÚ OBROVSKÚ PIĆISKO a v lete keď sme išli na dovolenku,tak som zabudol doma kartu na ktorej bola nahratá moja holá manželka.Môj otec ku nám chodil polievať kvety a kartu našiel. Jasné že mal každý deň postarané o zábavu . Deň čo deň si chodil ku nám vykukávať moju holú manželku ako si hoňila sama pičiu.             A pekne si pritom VYHOŇIL ten jeho starý mali kokot.Tak že každý niečo a nikto nič.
Répondre
To je niečo úplne fantastické a najkrajšie, čo som v živote zažil.To je neopísateľný zážitok,to vám poviem. Pohrať sa s pouzitími špinavými nohavičkami dobre vyzerajúcou Nadržanou svokrou,to je úplne Nenormálne super pocit!!! Takých asi 15 rokov som sa ukájal na jej použitích špinavých NOHAVIČKÁCH!!! Krásne voňali po jej MOKREJ NADRŽANEJ zarastenej PIČI!!! A nie sám! Manželka o tom vedela a aj svokra.Svokra bola ticho a manželka mi pomáhala. U nej v robote, keď pracovala (čašníčka) mi dala jej nohavičky a večer potom doma mi sama vyhoňila KOKOT zo svokryními nohavičkami! Strašné niečo úplne fantastické pociti. 
Répondre
hummmmm belle decharge sur belle maman!!!!!!!!!!!
Répondre
iltwlp
would love to add my cum to those spunky knickers
Répondre