Trans turque

56,280 97%

113 / 4
À propos

Publié par karamon
il y a 12 ans
Commentaires
16
Please or to post comments
Nice one
Répondre
object69tranny
Love Turkish shemales. I want to meet one in Turkey.
Répondre
berlinerjung24
nice tits
Répondre
This is what REAL men really want...
Répondre
kickass06
bak canım kardeşim;
ismim erman. 34 yaşındayım. tam 19 yıldır göt sikerim. dostlarım bana kısaca götçü erman derler. siktiğim götler edirne'den hakkari'ye, rize'den iskenderun'a nam salmıştır. kadın, erkek, insan, hayvan ayırt etmeksizin göt sikerim. benim hayat felsefem bu; göt sikmek.
ama sen aşağılık ibne.. sen başkasın. yemin ederim günlerdir hıncımdan uyuyamıyorum. karabasanım oldun resmen. ben ki çıkarmadan 5 posta atan erman, günlerdir ereksiyona hasret kaldım. içtiğim viagranın haddi hesabı yok. kahvedeki arkadaşlar köpek sik geçer dediler gelgelelim sikemedim çünkü tam köpeği sikecekken aklıma sen geliyorsun ve sikim iniyor. senin yüzünden hayata küstüm. görenler beni tanıyamıyor, erman sana ne oldu böyle diyorlar. kendimi alkole verdim piç.
oğlum sen ne biçim aşağılık bir götverensin? hiç mi şerefin haysiyetin yok lan senin? ibneliğin de bir şerefi haysiyeti olur. efendi efendi siktirirsin götünü.
neyse diyeceğim şu ki ip adresinden evini tespit ettim. bekle beni yanımda 2 kilo patlıcanla geliyorum götveren. fırına verir imam bayıldı yaparsın artık. ama şunu bil ki ben seni karnıyarık yapacağım.
amına koyayım senin, ibne.
Répondre